SERIJA E

Ugradne razvodne kutije serije E i F namenjene su za unutrašnju upotrebu sa mogućnošću ugradnje na gipsane (KNAUF) i standardne zidove. E serija se proizvodi sa metalnim ramom i metalnim vratima u veličinama od 1 do 5 redova sa maksimalno 70 osigurača. F serija se proizvodi sa plastičnim ramom i plastičnim vratima u beloj ili providnoj varijanti, u veličinama od 1 do 3 reda.

Prednosti serije E

Kompaktan i praktičan dizajn smanjuje vreme i troškove montaže, pružajući više prostora za kablove i laku promenu položaja otvora vrata, na levoj ili desnoj strani.

Standard – sa kućištem od standardnog ABS-a i testom užarenom žicom do 650°C (glow wire test), za instalaciju na standardne zidove.

Premium – sa kućištem od samogasivog ABS-a i testom užarenom žicom do 850°C (glow wire test), posebno namenjeno za ugradnju na gipsane zidove (KNAUF), sa specijalnim nosačima razvijenim u skladu sa iskustvom i praktičnim znanjem,

U jednom redu ima mesta za 12+2 osigurača.

Lako skidanje gornje i donje stranice omogućava više prostora i doprinosi lakšem kabliranju.

Spojene din šine omogućavaju lakše manipulisanje i montažu opreme.

Konekcija rama na kućište uz pomoć 4 tačke konekcije, pomoću zupčastih konektora, bez korišćenja šrafova čime se postiže prilagodljiva konekcija.

Mogućnost vezivanja kablova kablovskim vezicama.

Lako montiranje kućišta na zid po već obeleženim linijama na samom kućištu.